Ova stranica koristi "kolačiće" da na najbolji način iskorisite našu web stranicu. Pročitaj više

Istarska bajka – posebna ponuda Boutique Hotela Kaštel

June 11, 2018

Istra je regija prepuna prirodnih bogatstava, od spektakularnog krajolika – brežuljaka, dolina i dubokog Jadranskog mora, sve do prirodnih proizvoda poput autohtonih sorti grožđa, maslina, divljih šparoga i vrijednih tartufa. Nevjerojatna priroda i sva ta prirodna raznolikost oblikovali su način života Istriana i učinili ovu regiju toliko posebnom.

Boutique Hotel Kaštel uvijek se trudi svojim gostima pružiti autentičan doživljaj Istre i svih blagodati koje ona može ponuditi. Odsjednite u našim udobnim sobama, uživajte u spektakularnim pogledima i opuštajućim šetnjama, kušajte ponajbolja domaća vina, rakije i delicije od tartufa, opustite se u našoj posebnoj wellness oazi i priuštite si istinski osjećaj istarskog načina života – od gastronomije do trenutaka opuštanja.

2 x noćenje u standard dvokrevetnoj sobi s bogatim buffet doručkom 1 x korištenje Wellness Sauna Oaze
1 x relax masaža (30 min)
Degustacija vina, rakija i proizvoda od tartufa u lokalnoj trgovini 10% popusta na konzumaciju hrane u à la carte restoranu „Kaštel“ Neograničeno korištenje bazena s hidromasažom i slapovima Poklon iznenađenja

Odaberite ovaj posebni paket, posjetite Boutique Hotel Kaštel smješten u samom srcu srednjovjekovnog gradića Motovuna i počastite svoje tijelo i um odmorom o kakvom ste oduvijek sanjali.

Cijena ovog paketa iznosi 995,00 HRK po osobi i ne uključuje boravišnu pristrobu (8,00 kn dnevno) i osiguranje gosta (10,00 kn dnevno).