Vjenčanja

Vjenčanje je događaj koji se pamti cijeli život.

Dragi mladenci, preporučujemo vam da svoje sudbonosno „Da“ izreknete na vrhu motovunskog brijega u okruženju šarmantnoga istarskoga gradića koji će vam pružiti čaroban ambijent, vrhunsku ponudu i romantiku. Možete li zamisliti ljepši scenarij sudbonosnog čina od onoga uz zvuke motovunskog zvona u okruženju kamenih uličica i zidina koje grle grad i ukras su svakoj fotografiji s vjenčanja? 
Hotel Kaštel pobrinut će se da vaš dan vjenčanja bude zaista nezaboravan i upravo onakav kakav ste oduvijek željeli.

Vjenčati se možete u župnoj crkvi svetoga Stjepana ili vam, želite li građansko vjenčanje, možemo preporučiti vrt Hotela Kaštel.
U otmjenom ambijentu vrta nakon vjenčanja nazdravite s uzvanicima i uživajte u neponovljivim povijesnim trenutcima svojega života.
U ugodnom ozračju našeg restorana i na terasama nudimo vam velik izbor svadbenih jelovnika i sadržaja. Raznolikost u ponudi svadbene večere i dekoracije učinit će vaše vjenčanje posebnim.
 Nakon vjenčanja ostanite u Hotelu Kaštel i provedite medeni mjesec sa nama u Motovunu, opustite se udvoje u wellness centru, uživajte u romantičnim šetnjama i gastronomskim delicijama.

Obratite nam se s povjerenjem!

Wellness odmor za dvoje

Wellness paketi

Gastronomsko iskustvo restorana hotela Kaštel

Za upite i ponude obratite nam se, rado ćemo vam pomoći i udovoljiti svim vašim željama.

Kontaktirajte nas

Izdvojena aktualna ponuda

14.-17.04.2017.
od 850,00 kn/osobi
01.04.-31.05.2017.
od 900,00 kn/osobi
24.03.-30.04.2017. (osim 14.-17.04.2017.)
od 680,00 kn/osobi