Odmor po želji

Poštovani gosti,
unutrašnjost Istre i mjesta poput Motovuna idealna su za one koji teže povratku prirodi i svoj odmor žele provesti u autohtonom ugođaju. Uzimajući to u obzir, razmišljali smo o vašim željama i sklonostima te smo osmislili ponudu aktivnog odmora.

Želite li vrijeme u motovunskom kraju provesti u aktivnom odmoru, svakako vam preporučujemo vožnju biciklom poznatom uskotračnom trasom «Parenzana» koja je nekada povezivala Trst i Poreč ili pješačenje zanimljivim puteljcima motovunske okolice. Ako se želite okušati u igranju golfa, to možete učiniti na golf igralištu u podnožju Motovuna, a postoji i mogućnost ribolova na obližnjoj rijeci Mirni.

Gurmanima preporučujemo gourmet-doživljaje Istre uz Dane berbe grožđa i berbu šparoga. Svakako sudjelujte u traženju svjetski poznatoga istarskog tartufa u Motovunskoj šumi i kušanju te najcjenjenije gljive.

U svojoj ponudi nismo zaboravili na naše drage mladence koji svoji zajednički život žele započeti na nezaboravan način! Proslavite taj velik dan u romantičnom gradiću s predivnim pogledom na zelenu Istru uz klapsku pjesmu u zelenilu našeg vrta, uz latice cvijeća i sve što srce jedne mlade zaželi. Hotel Kaštel je idealno mjesto i za bračno putovanje, romantičan odmor u dvoje...

Položaj hotela na samom vrhu Motovuna pruža pogled koji ostavlja bez daha. Vjenčajte se u hotelskom vrtu i uživajte u našim gastronomskim delicijama na terasi iza hotela s koje se prostire očaravajući pogled na pejzaže središnje Istre.
A nakon toga, svima vam preporučujemo opuštanje u Wellness & SPA centru Hotela Kaštel, koji nudi spoj zdravlja i ljepote duha i tijela.
Razni wellness paketi iz naše ponude svakome nude ponešto: romantični wellness odmor, wellness udvoje ili jednostavno potpuni wellness relax kako biste ugodili sami sebi. 

Pronađite svoju oazu mira unutar starogradskih zidina... ...te uživajte u specijalnoj wellness...
  Dragi naši gosti i prijatelji, još jedna godina je iza nas. U toku pro...
U vrijeme aktivnog načina života potrebno je odmaknuti se od svakidašnjice. Neponovljivi...
Zadovoljstvo pomaže podići samopouzdanje, stoga udovoljite sebi. Njegujte svoje tijelo i stvorite...
Pobjegnite s voljenom osobom od užurbane svakodnevice. Dopustite si buđenje udvoje u čarobnom...
Osjetite čaroliju mirisa i okusa Istre na jedinstven način kroz kreativnu kuhinju Hotela Ka...
Motovun je vrlo blizu najposjećenijim turističkim središtima.omiljeno je izletničko odredi...
Vjenčanje je događaj koji se pamti cijeli život. Dragi mladenci, preporučujemo vam da svoje...

Kontaktirajte nas

Izdvojena aktualna ponuda

14.-17.04.2017.
od 850,00 kn/osobi
01.04.-31.05.2017.
od 900,00 kn/osobi
24.03.-30.04.2017. (osim 14.-17.04.2017.)
od 680,00 kn/osobi